Naroči se na naše brezplačne novice in prihrani!

35% popust na tečaj za voditelja čolna, s katerim se pripravite na izpit, s katerim lahko vozite vsa plovila do 24m, ne glede na moč motorja
Jadralni klub Sailsation je kot ena izmed večjih šol v Sloveniji specializirana za ljudi, ki vstopajo v svet navtike in posebej za tiste, ki se želijo naučiti novih veščin. Ekipo učiteljev sestavljajo izkušeni jadralci z mednarodno priznanimi izpiti in licencami.

sailsation_d700-97-2_b

Pri jadralnem klubu Sailsation vam uspeh pri opravljanju izpita za voditelja čolnov garantirajo, saj imajo napreden pedagoški proces, s katerim dosegajo izredne rezultate. Dobili boste mlade in izkušene učitelje z bogatimi praktičnimi izkušnjami pri plovbi na morju, nekateri od njih so tudi aktivni ali bivši tekmovalci z izjemnimi dosežki na jadralnih regatah. Tečaji so intenzivni, predavanja sistematična, zato se v kratkem času naučite veliko.

sailsation_d700-381-2_b

V ceno je vključen celoten tečaj, literatura ter pripomočki za pripravo.


Organizacija tečajaTečaj za voditelja čolna poteka v skupinah od 10 do 20 tečajnikov. Poteka v obliki predavanj in praktičnih vaj (naloge iz navigacije, mornarski vozli, ...). Tečaj je organiziran v sklopu treh predavanj po tri šolske ure, ki se izvedejo v dveh tednih (torek-četrtek-torek ali ponedeljek-sreda-petek). V tednu pred izpitom za čoln organizirajo ponavljalno srečanje - pripravo na izpit. Predavanja so običajno v popoldanskih urah z začetkom ob 17.00 uri.

Izpit za čoln lahko opravljate takoj po zaključku tečaja za čoln, in sicer na Upravi za pomorstvo v Kopru, Ljubljani ali Mariboru. Vso pomoč in napotke za prijavo k izpitu za čoln vam bo priskrbel učitelj. V kolikor želite, vas na izpit lahko prijavi tud učitelj sam in vas tako razbremeni nepotrebnih skrbi.

Tečaj lahko opravljate v:

• Ljubljani - O.Š Vita Kraigherja, Trg 9.maja 1

• Mariboru - OŠ bratov Polančičev, Prešernova ulica 19

• Celju, MFDPŠ, Mariborska cesta 7

• Kranju, Gimnazija Kranj, Koroška cesta 13

• Domžalah, Ljubljanska c. 70

• Cerknici, Gerbičeva 32

• Novem mestu - Gimnazija NM, Seidlova 9

• Kopru - SEPŠ, Martinčev trg 3

• Jesenice - MC Jesenice, Kejžarjeva 22
Pridobite novo znanje ter veščine in se podajte novim dogodivščinam na proti!STARTUS KUPINA D.O.O.
Pegamova 12, 1000 Ljubljana

Telefon: 041/757-694

E-mail: klub@sailsation.eu

http://klub.sailsation.eu/Na tečaj se prijavite na spletni strani
www.tecaj-za-coln.si.

Kupon je vnovčljiv do 30.11.2013

POHITI, ČAS SE IZTEKA!


Popust
35%
Vrednost

129.00 €

Prihranek

45.15 €

Kupon je potekel!

Facebook

Naročite se na naše brezplačne novice

Bodite prvi in prihranite še danes...