Naroči se na naše brezplačne novice in prihrani!

71% popust na kombinacijo klasične in tajske masaže v salonu Masaže v mestu
Privoščite si 50 minut popolne sprostitve telesa in duha ter pozabite na skrbi.

Z mešanico klasične in tajske masaže stimuliramo energijske linije in tako telo ponovno napolnimo z energijo, ki je potrebna za premagovanje vedno hitrejšega ritma življenja. Že ko boste vstopili v Salon masaže v mestu, vas bo očaral prijeten in pomirjajoč ambient, nato pa se boste prepustili profesionalnemu masažnemu terapevtu, ki je svoje izkušnje nabiral na Tajskem.

S kombinacijo klasične in tajske masaže boste izboljšali prekrvavitev telesa, zmanjšali stres, izboljšali pretok krvi, pozitivno vplivali na delovanje živčevja, sprostili mišice, lajšali bolečine v hrbtenici, ohranjali vitalnost, krepili notranje organe in zbistrili um.

Pri tradicionalni tajski masaži se stimulirajo energijske linije, tako da enerija lahko nemoteno kroži po telesu. S tem se uravnava življenska energija, kar posledično vpliva na boljše človekovo počutje.

Mišicam se povrne moč, sklepi postanejo bolj gibljivi, koža je bolj voljna in elastična, hkrati pa se nam izboljša tudi počutje. Po masaži smo bistveno bolj sproščeni, zato se lažje zberemo za opravljanje napornih psihičnih in fizičnih nalog. S pomočjo takšne kombinacije masaže se tudi lažje zazibamo v prijeten in kvaliteten spanec, kar je zelo pomembno za ljudi, ki imajo težave z nespečnostjo.

Privoščite si sproščujočo masažo, saj boste s tem naredili veliko za svoje splošno počutje.

Rezervirajte si svoj termin še danes in ponovno vrnite energijo in zdravje v svoje utrujeno telo!Masaže v mestu
Dunajska 197, 1000 Ljubljana

Telefon: 070/494-941

E-mail: masazevmestu@gmail.comObvezna je predhodna rezervacija termina na:

• Telefon: 070/494-941


ali

• e-mailu: masazevmestu@gmail.com
Kupon je vnovčljiv do 5.11.2013

POHITI, ČAS SE IZTEKA!


Popust
71%
Vrednost

60.00 €

Prihranek

42.5 €

Kupon je potekel!

Facebook

Naročite se na naše brezplačne novice

Bodite prvi in prihranite še danes...