Naroči se na naše brezplačne novice in prihrani!

40% popusta na strokovno vodeno degustacijo piv za štiri osebe.
Degustacija je »Beer tasting« dogodek, ki Vam ponuja, da v družbi svojih najljubših, v uri in pol poskusite nekaj novega.

1

Odkrijete svoje NAJ pivo!


V degustaciji se poskusi 7 različnih piv. Cena in količina piva za degustacijo je enotna in ni odvisna od števila udeležencev. Potrebna rezervacija termina v lokalu, na tel:051 640 169 ali na mail: dnas.doo@gmail.com.

Kaj je degustacija piva?


Beer-glasses1

Degustacija piva je »Beer Tasting« dogodek v okviru katerega spoznavate in pokušate različne stile in znamke piv, bodisi z namenom medsebojne primerjave, ocenjevanja (evaluacije) ali spoznavanja novih piv in okusov.

Piva lahko pokušate sami ali pa se pridružite organizirani degustaciji, izbira je vaša. Degustacija je kot potovanje, tudi od vas je odvisno kaj boste od nje odnesli. Vzemite si čas in pojdite skozi vse lastnosti, ki jih v degustaciji ocenjujete. Namen degustacije je raziskovanje in najverjetneje vam ne bodo vsi okusi všeč. Zato pa vam vedno daje možnost, da odkrijete svoje novo naj pivo ali spoznate zakaj vam sedanja izbira ustreza. Namen degustacije ni opijanje, zato se okuša manjše količine piva, ki zadostujejo za primerno evaluacijo. V okviru degustacije se spodbuja in razvija kultura pitja piva.

Ther Brewing Industry International Awards - Judging, Burton 2011

Kako potekajo degustacije piv v Pivoteki Galilej Pub?


Degustacija piva je družaben dogodek, ki udeležencem poleg ocenjevanja piv, primerjave in spoznavanja novih stilov in znamk, ponuja tudi priložnost za prijetno druženje in nova doživetja v skupini s prijatelji ali sodelavci.

V Pivoteki Galilej Pub ponujamo različne degustacije piv v manjših skupinah od 3 do največ 5 ljudi, kar vam daje priložnost za druženje tudi v zaključeni družbi. Med degustacijo se poskuša 6 do 8 piv, vsakega po približno 1 dl. Med pokušnjo različnih piv poskrbimo za nevtralizacijo okusa. Čas med pokušanjem je odlična priložnost za izmenjavo mnenj in vprašanja vezana na samo pokušino ali piva.

Vodja degustacije vas vodi skozi pokušino in vas sproti seznanja s postopkom same pokušine. Na začetku degustacije se seznanimo s kratko zgodovino piva in kaj pivo sploh je. Razložimo razliko med različnimi stili piv ter opredelimo katere lastnosti piva bomo ocenjevali in primerjali.

Vsak udeleženec dobi degustacijski list v katerega zapisuje svoja opažanja in okuse ob poizkušanju posameznega piva. Pivo se podobno kot vso hrano, ocenjuje z nosom, očmi in usti. Pri degustaciji piva gre vedno za individualno oceno, ki jo opredeli in doživi vsak posameznik. Ne gre za to da so nekatera piva slaba, temveč katero pivo je najboljše za vas. Okusi pa so seveda zelo različni.

Trajanje degustacije je različno, precej je odvisno od skupine, predvidoma pa se vrti okoli ure in pol navzgor. Na koncu lahko vsak posameznik izbere svojega favorita in si ga zapomni za naslednjič, ko boste lahko ponovno uživali v svojem najboljšem pivu.

Degustacija je namenjena vaši sprostitvi in zabavi, predvsem po napornih delovnikih. To je nagrada za vas in vaše čute.naša piva in Galilej logo

Cena za degustacijo je na skupino. Vsaka degustacija je preračunana na idealno število udeležencev v skupini. V primeru, da se degustacije udeleži manjše ali večje število, posameznik dobi več oziroma manj piva. V primeru interesa 6 in več udeležencev naenkrat, se za degustacijo dogovorimo posebej.


Potrebna rezervacija termina v lokalu, na tel:051 640 169 ali na mail: dnas.doo@gmail.com.DN-AS d.o.o.
Pivoteka galilej pub

Dunajska 10

1000 Ljubljana

Telefon: Gregor Jamnik 051 640 169

e-mail: dnas.doo@gmail.com

Spletna stran:www.pivoteka.si

www.facebook.com/galilejpub


Naročilo termina izvedite preko :

• Telefona : 051 640 169


ali

• emaila: dnas.doo@gmail.com


Kupon je vnovčljiv do 30.11.2013

POHITI, ČAS SE IZTEKA!


Popust
40%
Vrednost

50.00 €

Prihranek

20 €

Kupon je potekel!

Facebook

Naročite se na naše brezplačne novice

Bodite prvi in prihranite še danes...