Naroči se na naše brezplačne novice in prihrani!

Za poslovne partnerjeBrezplačni kuponi so projekt, ki mu v Sloveniji ni para. V času, ko je ponudnikov skupinskih nakupov v Sloveniji že kot listja in trave, smo si zaželeli nekaj novega in inovativnega.

NIKAKOR NISMO SAMO ŠE ENA SPLETNA STRAN S KUPONI !!!


Saj je naša filozofija čisto drugačna.
Projekt brezplačni kuponi stremi k temu, da vaše izdelke in storitve predstavimo čim širšemu krogu ljudi. Zato ne dajemo prednosti samo generaciji interneta, ampak želimo ponudbe predstaviti tudi ljudem, ki vaše ponudbe na spletu ne bi zasledili ali pa žal interneta ne uporabljajo.


PREPROSTO VAM PRIPELJEMO VEČ KUPCEV


Da vašo ponudno predstavimo kar se da širokemu krogu uporabnikov bo vaša ponudba objavljena na spletni strani www.brezplacni-kuponi.si, kjer bo na voljo za uporabnike interneta in v tiskani ediciji brezplačni kuponi, ki bo raznešena po nabiralnikih gospodinjstev in bodo tako lahko vašo ponudbo koristili tudi ljudje, ki interneta ne uporabljajo ali pa vaše ponudbe na internetu ne bi zasledili.

Seveda o tem kje boste predstavili ponudbo odločate sami. Izbirate lahko med objavo v spletni ali tiskani ediciji. Za kar najboljši odziv pa priporočamo objavo v obeh edicijah.


VES ZASLUŽEK OSTANE VAM, SAJ OD VAS NE ZAHTEVAMO POPOLNOMA NOBENIH PROVIZIJ !


Ker je koriščenje kuponov za vaše potencialne stranke popolnoma brezplačno in zelo enostavno, lahko po objavi ponudbe pričakujete povečano povpraševanje po vaših storitvah ali izdelkih. Da pa boste te kupce obdržali tudi v prihodnje je seveda veliko odvisno od vas. V kolikor bo vaša storitev profesionalno opravljena in bo stranka zadovoljna, bo vaše izdelke in storitve koristila še kdaj in jih tudi priporočila svojim prijateljem.

V BREZPLAČNIH KUPONIH LAHKO PREDSTAVITE PRAKTIČNO VSE OD IZDELKOV DO STORITEV


- Nego, wellness storitvami, lepoto in zdravjem
- Gostinstvom, hotelirstvom, turistično ponudbo
- Koncerti, športnimi in kulturnimi prireditvami
- Izobraževanjem in ostalimi storitvami
- Maloprodajo in produkte
Praktično ga ni izdelka ali storitve, ki je pri nas ne bi morali predstaviti.

SODELOVANJE Z NAMI JE ENOSTAVNO


Pokličite nas na tel: 041/557-201 ali nam pošljite email na info@brezplacni-kuponi.si .
Izberite izdelek ali storitev, ki bi jo želeli predstaviti, določite popust, ki ga boste ponudili uporabnikom (minimalni popust, ki ga je potrebno zagotoviti uporabniku je 20%, je pa res, da večji kot je popust, večje je povpraševanje), določite datum uporabnosti kupona in pogoje uporabe.
Sami določite na kakšen način je kupon vnovčljiv.

Nekaj načinov koriščenja kupona:
- Kupon lahko stranke izkoristijo na fizični lokaciji
- Izdelek lahko naročijo preko telefona ali emaila in pri naročilu navedejo kodo kupona ali pa zgolj omenijo, da bi želeli koristiti kupon.
- Naročilo lahko izvedejo preko vaše spletne prodajalne in pod opombe napišejo kodo kupona
- Se na storitev naročijo preko telefona in vam ob koriščenju prinesejo natisnjen kupon …


Za sodelovanje nam pošljite povpraševanje na email : info@brezplacni-kuponi.si in naš predstavnik vas bo kmalu kontaktiral.
Seveda pa nas lahko kar takoj pokličete na tel:041/557-201 in na vsa vprašanja boste nemudoma dobili odgovore.

Facebook

Naročite se na naše brezplačne novice

Bodite prvi in prihranite še danes...